2011. február 5., szombat

Megújult a Kreatívkukta!

Kedves olvasó! Köszöntöm a megújult Kreatívkukta blogon!
Bevezetőként,
hogy miért is hívtam életre…
Napjainkban minden felgyorsult, mindent akarunk de nem idővel, hanem azonnal!
Világunk száguld, rohan velünk, elrohan mellettünk. Pedig a pillanatban tudunk csak igazán ott lenni – jelen lenni. Ennek egyik fontos eleme a kreativitás. Kreatívak lehetünk az életünk sok területén, a tanulásban, a munkánkban, a gyermeknevelésben és a hobbinkban, néhányan a művészetekben is. De nekünk egyszerűbb halandóknak itt van egy nagyon fontos életterünk: a konyha! Itt aztán tényleg jó, ha valaki kreatív és feltalálja magát nap, mint nap. Kezdjük az elején a bevásárlásnál. Eltervezzük, hogy mire van szükségünk és a választék hagy némi kívánni valót maga után. Tudni kell, hogy mit válasszunk alternatívaként. Ez ám a kihívás!
De szerencsére a főzés-sütés egy rugalmasan kezelhető műfaj – és nem tragédia, ha nem mindig a jól megszokott ízeket érezzük, élvezzük.
Erre aztán igazán igaz – a változatosság gyönyörködtet!
A konyhánk – ételeink elkészítése és elfogyasztása - befolyással van egész életünkre, életmódunkra. Nagyon szorosan összefügg, majd meglátják! Éppen ezért egy kicsit túlmutat ez a blog a főzésen és sütésen. Megpróbál kedvet csinálni egy más életszemlélettel, gondolkodásmóddal egy jobb, minőségibb léthez. Visszavezet a tűzhely mellé, de élvezettel, lazán, meglátják sok örömet tud szerezni.
Örömmel veszem és várom az észrevételeket, ötleteket a Kedves Olvasótól!
Kreatívkodjunk bátran, ehhez kívánok sok ötletet, inspirációt nyújtani Neked/Önnek Kedves Olvasó!
kreatívkukta.hu - kreativkukta.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése